På tide med ny bil på jobben? Her er våre beste råd til deg som vurderer ny arbeidsbil.

Bilen et sentralt og viktig verktøy i arbeidshverdagen for mange yrkesaktive. Hva slags nyttekjøretøy du bør velge, avhenger av flere forhold. Her tar vi deg gjennom de viktigste punktene du bør ha tenkt igjennom, og gir deg de beste rådene fra våre mest erfarne bilfolk.

Tips 1: Få en god totalpakke

Vi har et dedikert team som ser på helheten når du skal kjøpe arbeidsbil hos oss. Alt fra salg og service til karosseri, bilfinansiering og leasing. For oss er det viktig å se på totalpakken og dekke alle dine behov, samtidig som vi er flinke på å levere bilen raskt.

Tips 2: Få frem totalkostnaden

Ønsker du å se hva arbeidsfilen faktisk koster deg, må du ta med alle forhold. Bilhold handler om mye mer enn prisen på innkjøp eller eventuell leasing. Det er totalpakken du betaler for, som service, bruk, bompenger, forsikring, dekk og annenhåndskostnad, såkalt ”Total Cost of Ownership” (TCO). Den totale prisen du betaler for bilen over en periode. Derfor er det viktig for oss å synliggjøre dette på en god måte for deg.

Tips 3: Rett bilmodell gir deg en enkel hverdag

Du må ha en bilmodell som lar dine behov kunne bli løst. Hvilken bransje du jobber i og hva hverdagsbruken er, gir klare føringer. Så må vi selvfølgelig ha et utvalg modeller som gjør det mulig å velge riktig modell, størrelse og ferdigheter ved bilen til deg. Våre erfarne medarbeidere håndterer alt fra reklamedekor til innredningsløsninger. Hos oss henter du et fikst ferdig verktøy tilpasset ditt bruk. Vi hjelper deg i vurderingen av bilmodell og ordner komplett bil til deg, slik at du kan bruke din tid på dine kunder.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat i dag!

Mer av hva vi har skrevet