Volkswagen

Din leverandør av Volkswagen

Hos Dahles Auto får du alt du trenger til bilen din

Vi tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, og hjelper deg med ditt totale bilhold. Hos oss finner du alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner, gode bilforsikringer og så klart bilfinansiering i forbindelse med din nye bil.

Se våre aktuelle kampanjer på Volkswagen Fredrikstad

Se våre aktuelle kampanjer på Volkswagen Sarpsborg

Se våre aktuelle kampanjer på Volkswagen Halden

Stolt historie

Dahles Auto har solide eiere og er et selskap med lang og stolt historie. Historien deler vi med verdens største bilprodusent i ryggen, nemlig Volkswagen. Vi har et bredt produktspekter som oppfyller enhver kundes ønsker og behov. Vi yter en høy grad av service for at du som kunde skal bli fornøyd, og alle ansatte hos oss er genuint opptatte av å sette deg som kunde i fokus.

Østfolds største

Dahles Auto er Østfolds største bilforhandler med forhandlere i Nedre Glomma-region. Alle våre forhandlere har også bilverksted og spesialisering innen bilskade. Vår ambisjon er å være Østfolds ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll.

Velkommen til oss i Dahles Auto – vi hjelper deg å finne din nye Volkswagen!

Kontakt din lokale forhandler i dag:

Volkswagen Dahles Auto Fredrikstad
Volkswagen Dahles Auto Halden
Volkswagen Dahles Auto Sarpsborg