Service og EU-kontroll

Bestill service Sarpsborg

Volkswagen
Audi
Skoda

Bestill service Fredrikstad

Volkswagen
Audi

Bestill service Halden

Volkswagen
Audi
Skoda

Bestill service Råbekken

Skoda

Vi er over 100 stolte ansatte på verkstedene våre. Hver dag står vi på for å ha fornøyde kunder og driftssikre biler på veien.

Totalt betjener vi ca 28.000 verkstedsoppdrag årlig i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Våre verksteder har spesialutdannede teknikere som kun jobber med Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi eller Skôda.

EU-kontroll fra 995,- tilbys på alle våre serviceavdelinger i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Er du eksisterende kunde kan du selv finne tid og booke service eller EU-kontroll i MittBilhold-appen. Du kan også bestille ved å kontakte oss på telefon – kontaktinformasjon og hvor vi holder til, finner du via linkene over/til venstre på denne siden. 

Som merkeverksted har vi tilgang på bilfabrikkenes fremste eksperter. Vi garanterer for arbeid og priser, og bruker kun originale deler og originalt tilbehør fra fabrikk. Våre deleavdelinger har et rikholdig utvalg. Liker du å jobbe på din egen bil hjelper våre delespesialister deg med å finne de rette delene.

Dahles Bilutleie ordner leiebil til deg om din bil er ute av drift, eventuelt om du har midlertidige behov for en annen type bil. Dahles Bilutleie har alt fra vår minste Volkswagen Up til vår sterkeste Volkswagen varebil. Vi har spesialister på dekk, glass-skader, bilskade, verkstedoppdrag. I tillegg kan vi tilby vask og polering, dekkhotell, leiebil og et rikholdig utvalg av tilbehør for å skreddersy din bil til ditt behov.

Les også: Service gir trygghet og øker bilens verdi