Er det å følge bilens serviceprogram mindre viktig i dag enn tidligere? Nei, det er lettere å reklamere på feil i ettertid når du kan vise til et utfylt servicehefte.

Samtidig gir det å følge servicene bilen din mer verdi, når det er tid for å selge den videre.

I begge tilfeller snakker vi om økt trygghet. Bilprodusentene har utarbeidet et serviceprogram som er tilpasset akkurat din biltype. For å sikre garanti og reklamasjonsrettigheter på bilen er det derfor svært viktig at en følger foreskrevne serviceprogram. Dagens høyteknoligiske biler krever stadig mer kompetanse hos dem som skal gjennomføre servicen. Våre mekanikerne oppdaterer seg gjennom hele året på de siste løsningene som kommer. 

Et originalverksted har det eksakte serviceprogrammet til nettopp din bil. Våre mekanikere har også fått den nødvendige opplæringen fra produsent, for å utføre akkurat den servicen du trenger. Det krever at vi er online med fabrikkens fagfolk samtidig som vi jobber med kontinuerlig med opplæring av egne ansatte. Tar du service hos oss, kan du være 100 prosent trygg på at bilen får fabrikkens foreskrevne vedlikehold. På Dahles Auto holder vi oss jevnlig oppdatert på nødvendig kunnskap for å kunne utføre servicen etter produsentens retningslinjer.

Mer av hva vi har skrevet