Hva enn bilen din trenger av service, EU-kontroll, hjulskift eller reparasjon av knust rute - fikser du dette enkelt selv i en egen personlig løsning på nett. Bilhold gir deg full oversikt og kort vei til verksted og problemløsning.

Hva er Bilhold?

Bilhold er en digital tjeneste for deg som kjører Audi, ŠKODA, SEAT eller Volkswagen – enten du leier eller eier. Løsningen finnes både som en nettversjon og som app – noe som gir deg rask og enkel tilgang til alt som har med bilen din å gjøre.

Last ned Bilhold her via App Store og Google Play eller besøk nettsiden på www.mittbilhold.no. Her kommer noen gode fordeler med å bruke tjenesten.

1. Bestill alle tjenester du trenger i ditt «digitale verksted»

Du finner alt om bilen din på ett sted og kan bestille verkstedtjenester som service, EU-kontroll, hjulskift, dekkhotell eller reparasjon av skade – akkurat når det passer deg. Bilhold appen er den enkleste måten å ta kontakt med oss på. Ingen ventetid på telefon, her får du hjelp med en gang. Er skaden liten, er prosessen tilsvarende enkel. Da følger du en veiviser som forklarer hva du skal fylle ut, og hvor du kan legge inn bilder som beskriver skaden. De aller fleste timer kan du bestille selv, og se når det er ledig. Er skaden mer komplisert, tar vi på verkstedet kontakt med deg via telefon eller e-post etter at du har bestilt. Også når det gjelder skader på glass blir du ledet gjennom en liten veiviser, der du selv blant annet fyller ut skademelding og laster opp bilder.

2. Følg dine bilkjøp

Venter du på ny bil? Hvis du har reservert el-bil lurer du helt sikkert på hvilken plass du har i køen. Dette finner du også i Bilhold. Der vil du også kunne holde deg oppdatert på når det er mulig å bestille bilen i nettbutikken. Det samme gjelder både ny- og brukt bil generelt. Ordren og hvor den er i prosessen finner du samme sted, både for den og andre biler du har handlet hos Dahles Auto.

3. Få nyttig og oversiktlig informasjon om bilene dine

Bilhold gir deg full kontroll over historikken på egen bil, samtidig som du får gode råd og tips om bilhold gjennom hele året. Du har selv kontroll på hva som ligger inne og kan oppdatere egne kundeopplysninger. Ikke minst kan du fjerne forbindelsen mellom deg og bilen når du har solgt den. Løsningen har et veldig enkelt brukergrensesnitt som gjør at alle enkelt kan ta den i bruk. Du kan enkelt opprette bruker ved å besøke Bilhold og på denne måten raskt få tilgang til bilene dine.

4. Gjelder for alle biler kjøpt hos Dahles Auto

Løsningen gjelder for alle biler kjøpt hos Dahles Auto av merkene Audi, ŠKODA, SEAT eller Volkswagen.
Tjenester som tilbys i løsningen er blant annet:

  • Service
  • EU-kontroll
  • Reparasjon
  • Hjulskift og dekkhotell
  • Skift av deler
  • Vask og vedlikehold
  • Reparasjon eller bytte av glass
  • taksering og pristilbud
  • Driftsstans og ulykke

5. Last ned din egen app nå

Bilhold er både en nett-tjeneste og en app som kan lastes ned via App Store og Google Play

Få flere tips og råd her

Mer av hva vi har skrevet