Dahles Auto – din leverandør av nyttekjøretøy

Er du på jakt etter en ny varebil? Det som kjennetegner en varebil klasse 2 er at bilen har en totalvekt på inntil 3500 kilo, kun én seterekke og en fast skillevegg bak setene mot godsrommet eller planet.

Volkswagen Nyttekjøretøy har i en årrekke levert varebiler som passer til alle, uansett hvilke behov og krav du setter til en arbeidsbil.

Vi i Dahles Auto samarbeider med en rekke lokale leverandører for å kunne skreddersy din arbeidsbil til å bli det verktøyet du trenger. Våre erfarne medarbeidere håndterer alt fra reklamedekor til innredningsløsninger. Hos oss henter du et fikst ferdig verktøy tilpasset din bruk. Vi ordner komplett bil til deg, slik at du kan bruke din tid på dine kunder.

Visste du at Volkswagen Nyttekjøretøy solgte flest varebiler i 2015, og har vært det mest populære varebilmerket siden 2005. Siden de fleste varebiler brukes som arbeidsplass på en eller annen måte, kan vi gledelig kalle oss Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Varebilene fra Volkswagen Nyttekjøretøy er både praktiske, fleksible og allsidige. I tillegg er bilene enda sikrere, mer sparsomme og komfortable enn noen gang. Vi har moderne og pålitelige varebiler, som alltid er klare for å få jobben gjort. Med varebilen har du god plass og får med deg alt du trenger, enten du er håndverker eller varetransportør.

For mer informasjon kan du se komplett oversikt over våre modeller og god grunner for at nettopp du fortjener Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Velger du oss som samarbeidspartner så får du hele Dahle Auto med på lag. Vi er den største aktøren på bilmarkedet i nedre Glomma regionen. Skulle du få behov for akutt hjelp, eller planlagt vedlikehold har vi dedikerte medarbeidere som er spesialister på å betjene nyttekjøretøy markedet i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Vi forstår også at bilen er deres arbeidsplass, og har derfor et godt utvalg av erstatningsbiler fra Caddy til Crafter. Dette slik at du får gjort din jobb, når vi gjør vår jobb på bilen din.

Se vår presentasjon av Volkswagen Nyttekjøretøy